preskoči na sadržaj
Vijesti

Povratak u škole učenika nižih razreda, učenika posebnog razrednog odjela i učenika koji imaju pomoćnika u nastavi

Prema preporukama HZJZ i MZO učenici nižih razreda (1.- 4.), učenici iz posebnog razrednog odjela i učenici koji imaju pomoćnika u nastavi od ponedjeljka 25. svibnja vraćaju se na nastavu u školi. Nastava se provodi uz poštivanje propisanih mjera i ne održava se više kao nastava na daljinu, osim što učenici mogu pratiti nastavu na trećem programu HRT do 1. lipnja. 

Organizacija rada u školi u trenutnim epidemiološkim uvjetima odvijat će se uz poštivanje uputa i preporuka nadležnih tijela i institucija.
 
ULAZ U ŠKOLU 
Učenici prvog i drugog razreda u školu ulaze na mali učenički ulaz (ulaz za niže razrede), učenici trećeg i četvrtog razreda, posebnog razrednog odjela i učenici koji rade uz pomoć pomoćnika u nastavi ulaze na glavni ulaz (ulaz za više razrede).
Pri ulasku u školu te po završetku velikog odmora, učenici dezinficiraju obuću i ruke uz određenu socijalnu distancu te tek tada ulaze u razred. 
 
Roditelji/skrbnici su dužni svako jutro prije dolaska u školu izmjeriti temperaturu svome djetetu, izmjerenu vrijednost upisati u bilježnicu učenika. Bilježnicu dijete donosi sa sobom u školu a razredni učitelj svakodnevno provjerava.
U slučaju povišene temperature dijete ne smije doći u školu, a roditelj učenika se javlja razredniku i svom pedijatru/liječniku obiteljske medicine.
 
Svim učenicima nastava završava u 11:05 minuta.

Za sve učenike putnike prijevoz će biti organiziran prema rasporedu koji je važio i prije obustave nastave. Dakle, polasci i povratak autobusa za učenike putnike bit će u od početka školske godine važećim terminima.

Za početak nastave spremna je i Područna škola u Blacama.

Svima veliko hvala na razumijevanju, veselimo se povratku učenika u učionice.

 

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 22. 5. 2020.

Tražilica

 

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Dokumenti škole

Korisni linkovi
Za učenike

Časopisi

Za učitelje

ostalo

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju