preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Nastava na daljinu i preporuke!

Približava nam se treći tjedan nastave na daljinu. Za sve je nas ovo novost i veliki izazov na koju smo se morali naviknuti i na ovaj ćemo način morati nastaviti i dalje.

Mi to možemo zajedničkim snagama, upornošću, savjesnošću i odgovornošću te međusobnim pomaganjem i podrškom.

Svima zahvaljujem na razumijevanju, strpljivosti i suradnji.

Nakon prva dva tjedna, u kojima smo se privikavali na nove načine rada i komunikacije te pronalazili najbolja moguća rješenja za sve, vrijeme je da ozbiljno i odgovorno nastavimo i dalje jer će se proces vrednovanja naučenoga najvjerojatnije odvijati putem nastave na daljinu.

Dragi naši učenici, važno je da se pridržavate sljedećega:

  • Praćenje nastave na daljinu i izvršavanje aktivnosti i zadataka je obveza svakog učenika – riječ je o REDOVNOJ NASTAVI.
  • Redovito pratite upute i obavijesti razrednika i predmetnih učitelja koje dobivate putem virtualnih učionica ili na druge dogovorene načine.
  • Pridržavajte se načina komunikacije i načina dostave povratnih informacija o izvršenosti postavljenih zadataka koje ste dogovorili sa svojim razrednicima i predmetnim učiteljima.
  • Redovito izvršavajte obveze i zadatke zadane od svojih učitelja. Iako se nastava odvija na daljinu, riječ je o redovnoj nastavi  zato je važno prema svemu se odnositi kao da ste u školskim klupama.
  • Pridržavajte  se svih pravila koja vrijede za  međusobnu online komunikaciju kao i izvršavanje obveza jer i u ovim uvjetima vrijedi Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera.

Poštovani roditelji, molim vas da budete djeci svakodnevna i podrška i kontrola, da im pomognete u ovim novim načinima učenja, ali i da provjerite izvršavaju li zadano.

Učitelji redovito prate i bilježe izvršavanje obveza i aktivnosti svakog učenika.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća i nedoumica, molim sve da se upitom obrate razrednicima (na mail dostupan u eDnevniku) ili školi na mail: os-opuzen-001@os-opuzen.skole.hr.

I na kraju, čuvajmo svoje zdravlje i zdravlje svih oko nas!

U prilogu se nalaze Preporuke o organizaciji radnog dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu koje nam je dostavilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Ravnateljica: 

Valentina Peršin Čubranić

/upload/os-opuzen/images/newsimg/806/File/Preporuke%20o%20organizaciji%20radnog%20dana%20u%C4%8Denika%20tijekom%20odr%C5%BEavanja%20nastave%20na%20daljinu.pdf

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 29. 3. 2020.

Tražilica

 

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Dokumenti škole

Korisni linkovi
Za učenike

Časopisi

Za učitelje

ostalo

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju