preskoči na sadržaj
Vijesti

Obavijest - raspored nastave na daljinu za srijedu 18. ožujka

Od srijede 18. ožujka 2020. nastava na daljinu za više razrede u našoj školi odvijat će se prema redovnom rasporedu za srijedu (raspored po kojem se radi od početka nastavne godine), a odvijat će se putem virtualne učionice.  Nastavni sati će u eDnevnik biti upisani prema rasporedu. 

Virtualna učionica škole je uspostavljena, postavljeni su timovi po razredima i kanali za pojedine predmete. Učenici se u učionice prijavljuju putem sustava Office365 za škole i sustava Microsoft Teams, a prilikom prijave koriste svoje carnet adrese (adrese kojima pristupaju i eDnevniku). 

Predmetni učitelji će, na kanal za svoj predmet, prema rasporedu za određeni dan postavljati učenicima materijale za učenje na daljinu i zadatke za samostalan rad. Učenici svakodnevno moraju biti u virtualnoj učionici, pregledati materijale i rješavati zadatke. Zadatke ne moraju rješavati u vrijeme kad bi im u uobičajenim okolnostima bio nastavni sat, nego tijekom dana. Zadatci trebaju biti urađeni do vremena koje im odredi predmetni učitelj koji je zadatke zadao. 

Razrednici će svakodnevno provjeravati i bilježiti nazočnost učenika u virualnoj učionici, a predmetni učitelji će provjeravati izvršavaju li učenici zadatke. Molimo učenike da zadatke i ovakav način učenja shvate ozbiljno, a roditelje da im pomognu i budu podrška.

Ako se i dalje budu javljale poteškoće u radu sustava zbog njegove propterećenosti, molimo učenike i roditelje za razumijevanje i strpljenje. 

Za sva pitanja i nedoumice učenici i roditelji se mogu obratiti razrednicima ili na službeni mail škole.

Svim učenicima želimo uspješan rad u virtualnoj učionici.

Napomena: Učenici nižih razreda, kao i do sada, nastavu prate putem programa HRT 3 i putem drugih oblika komunikacije sa svojim razrednim učiteljima.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 17. 3. 2020.

Tražilica

 

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Dokumenti škole

Korisni linkovi
Za učenike

Časopisi

Za učitelje

ostalo

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju