preskoči na sadržaj
Vijesti

Projekti Šetnja kroz godišnja doba i Europa u srcu

Agencija za mobilnost i programe EU jednom godišnje raspisuje natječaj za dodjelu nagrada COMET za najbolje eTwinning projekte u protekloj školskoj godini. Među kvalitetnim projektima našao se i projekt Šetnja kroz godišnja doba čiji je autor učiteljica Ivana Bašić iz OŠ Opuzen. Projekt je zauzeo drugo mjesto. Visoko treće mjesto zauzeo je i projekt Europa u srcu u kojem je učiteljica Ivana Bašić suautor.

 

 

 


Agencija za mobilnost i programe EU jednom godišnje raspisuje natječaj za dodjelu nagrada COMET za najbolje eTwinning projekte u protekloj školskoj godini. Među kvalitetnim projektima našao se i projekt Šetnja kroz godišnja doba čiji je autor učiteljica Ivana Bašić iz OŠ Opuzen. Projekt je zauzeo drugo mjesto. Visoko treće mjesto zauzeo je i projekt Europa u srcu u kojem je učiteljica Ivana Bašić suautor. Oba projekta su nagrađena s nacionalnom oznakom kvalitete rada na projektima, a projekt Šetnja kroz godišnja doba dobitnik je i europske oznake za kvalitetu.

Cilj raspisivanja natječaja je promidžba aktivnosti eTwinning i programa Erasmus+, potpora registriranim korisnicima iz Republike Hrvatske i odavanje priznanja za uspješan rad na eTwinning projektima.

Ova priznanja daju učenicima i učiteljici vjetar u leđa da nastave i dalje aktivno raditi i upoznavati okolinu na praktičan način.

Autor: Ivana Bašić, mag. prim. educ., savjetnica

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 14. 11. 2019.

Tražilica

 

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Dokumenti škole

Korisni linkovi
Za učenike

Časopisi

Za učitelje

ostalo

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju